Týden 25. 2. 2019 - 1. 3. 2019

Pondělí 25. 2.

Přesnídávka: Termix, jablko/1,7,8
Polévka: Krémová kukuřičná/1,3,7
Oběd: č.2Klasik: Fazolky na smetaně, vařené vejce, šťouchaný brambor/1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Vepřové kostky na kmíně, těstovinové mušličky/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Čtvrtek 28. 2.

Přesnídávka: Slunečnicová špička, máslo, plátkový sýr, banán/ 1,3,7
Polévka: Kuřecí vývar se tarhoní/1,3,7,9
Oběd: č.2Klasik: Obalovaná treska pečená v troubě s vařeným bramborem/1,3,4,7
Oběd: č.3Mixit: Indické cizrnové kari, divoká rýže /7,8
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Úterý 26. 2.

Přesnídávka: Bagetka, bylinkový tvaroh, mandarinka/1,3,7
Polévka: Bramborová s jáhlami/1,3,7,9
Oběd: č.2Klasik: Kuřecí prsa na způsob ala bažant s parbolaid rýží/1
Oběd: č.3Mixit: Gnocchi 4 formaggi / se sýrovou omáčkou/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Pátek 1. 3.

Přesnídávka: Rohlíček, fazolová pomazánka s rajčatovým pyré, jablko/1,3,7
Polévka: Boršč /1,3,7
Oběd: č.2Klasik: Svíčková hovězí pečeně na smetaně s brusinkami, houskový knedlík/1,3,7,9,10
Oběd: č.3Mixit: Králičí sekaná s pohankou, bramborová kaše, okurka/1,3,7,9,10
Svačina:Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Středa 27. 2.

Přesnídávka: Rohlík, máslo, jablko / 1,3,7
Polévka: Cizrnový krém s Garam Masala/1,3,7
Oběd: č.2Klasik: Plněné bramborové knedlíky vepřovým se zelím/1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Krůtí gulášek, kolínka/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Pondělí 25. 2.

Přesnídávka: Termix, jablko/1,7,8
Polévka: Krémová kukuřičná/1,3,7
Oběd: č.2Klasik: Fazolky na smetaně, vařené vejce, šťouchaný brambor/1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Vepřové kostky na kmíně, těstovinové mušličky/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Úterý 26. 2.

Přesnídávka: Bagetka, bylinkový tvaroh, mandarinka/1,3,7
Polévka: Bramborová s jáhlami/1,3,7,9
Oběd: č.2Klasik: Kuřecí prsa na způsob ala bažant s parbolaid rýží/1
Oběd: č.3Mixit: Gnocchi 4 formaggi / se sýrovou omáčkou/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl /1,3,7

Středa 27. 2.

Přesnídávka: Rohlík, máslo, jablko / 1,3,7
Polévka: Cizrnový krém s Garam Masala/1,3,7
Oběd: č.2Klasik: Plněné bramborové knedlíky vepřovým se zelím/1,3,7
Oběd: č.3Mixit: Krůtí gulášek, kolínka/1,3,7
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Čtvrtek 28. 2.

Přesnídávka: Slunečnicová špička, máslo, plátkový sýr, banán/ 1,3,7
Polévka: Kuřecí vývar se tarhoní/1,3,7,9
Oběd: č.2Klasik: Obalovaná treska pečená v troubě s vařeným bramborem/1,3,4,7
Oběd: č.3Mixit: Indické cizrnové kari, divoká rýže /7,8
Svačina: Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Pátek 1. 3.

Přesnídávka: Rohlíček, fazolová pomazánka s rajčatovým pyré, jablko/1,3,7
Polévka: Boršč /1,3,7
Oběd: č.2Klasik: Svíčková hovězí pečeně na smetaně s brusinkami, houskový knedlík/1,3,7,9,10
Oběd: č.3Mixit: Králičí sekaná s pohankou, bramborová kaše, okurka/1,3,7,9,10
Svačina:Zeleninový bar – švédský stůl/1,3,7

Stravování

Obědy a svačiny do naší školy odebíráme od firmy Ekolandia. Strava je vyvážená a založená na kvalitních potravinách. Firma připravuje jídlo z čerstvých surovin bez umělých dochucovadel, řídí se tradicí a regionální dostupností surovin, jejich dodavateli jsou místní zemědělci a farmáři. Jídelníček vychází z výživové pyramidy, desatera stravy dětí a doporučení o rozložení energetického příjmu během dne.

Děti vedeme ke vnímání svých potřeb a svobodné volbě složení stravy či snědeného množství.
aktuální
menu
Objednat jídlo
aktuální
menu
Objednat jídlo